duminică, 15 iunie 2014

Implantologie

Implantologie

stomatologie cluj
Momentul în care suntem privați de existența unui dinte poate să fie neplăcut din mai multe considerente: estetice, practice – de masticație, psihologice, etc. Edentațiile pot fi rezolvate prin intermediul implanturilor dentare, fără a afecta dinții vecini. Operația de implant nu este complicată, este aproape lipsită de durere, cu un rezultat ușor de prezis și de influențat. Atenta pregătire a operației de implant face ca rezultatele să fie maxime din toate punctele de vedere. 

Până cu putin timp în urmă, cazurile mai complexe presupuneau proteze mobile. Acum însă, datorită progreselor științifice, acestea pot fi abordate și rezolvate cu ajutorul implanturilor dentare, punților de zirconiu pe implanturi. Aceste lucrări sunt estetice, uşor de acceptat și confortabile. 

În procesul de implantologie, un aspect foarte important îl constituie operațiunile de pregătire corectă a intervenției. Tehnica aseptică este constituită dintr-un set de proceduri și protocoale specifice, realizate în condiții controlate, cu scopul de a minimiza contaminarea cu patogeni. 

Un principiu important este ca niciun obiect nesteril să nu intre în contact cu câmpul operator steril sau plaga deschisă și ca după folosire, orice dispozitiv medical contaminat să fie aruncat sau decontaminat conform protocoalelor de reprocesare.


stomatologie cluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu