miercuri, 27 noiembrie 2013

Pretul include TVA 24%, Costuri de livrare ZERO pentru comenzi de minim 75 ron !
Prin achizitionarea setului complet de ingrijire si tratament impotriva caderii parului gras, se acorda cadou balsamul tratament !
GEROCOSSEN
CAPILAR +
SAMPON TRATAMENT Impotriva CADERII PARULUI
PAR GRAS
Recomandat in tratamentul alopeciei seboreice, acest sampon contine un complex de substante active cu rol de reglare a secretiei de sebum si de combatere a caderii parului: Sebaryl ( asociere de amino-acizi, vitamine B, saruri de zinc), Procapil (biotonoyl tripeptide-1, apigenin, acid olenolic) siextract din scoarta arborelui de chinina. Folosirea regulata a samponului are efecte benefice in mentinerea sanatoasa a firului de par si a scalpului: reduce secretia de sebum, fortifica radacina firului de par, iar caderea prematura a parului este stopata.
Utilizare: Aplicati samponul pe parul ud, masati usor parul si pielea capului, apoi clatiti abundent.
Testat dermatologic
Continut : 275 ml
LOTIUNE-TRATAMENT IMPOTRIVA CADERII PARULUI
Contine un complex fitoterapeutic natural obtinut din scoarta arborelui de chinina, ginseng, urzica, nuc, in asociere cu biotinoyl tripeptide-1, apigenin si acid oleanolic, care actioneaza asupra principalelor cauze ale alopeciei: micro-circulatie deficitara, atrofie foliculara si imbatranirea foliculului. Imbunatateste micro-circulatia sanguina la nivelul scalpului, are actiune fortifianta asupra radacinii firului de par si favorizeaza cresterea unor fire sanatoase si viguroase. Parul devine mai puternic, caderea prematura este stopata si este stimulata cresterea noilor fire de par.
Mod de utilizare: Aplicati lotiunea pe parul curat si zvantat , la radacina firului de par si masati usor scalpul. Nu se clateste. Nu ingrasa parul.
TESTAT DERMATOLOGIC
Continut: 125 ml
SER -TRATAMENT IMPOTRIVA CADERII PARULUI
Serul concentrat GEROCOSSEN RECAPIL este un tratament intensiv impotriva caderii parului, ce contine complexul activ brevetat PROCAPIL®, o combinatie de trei substante active (biotinyl tripeptide-1, apigenin, acid oleanolic) cu actiune specifica asupra celor 3 cauze ale alopeciei: micro-circulatie deficitara, atrofie foliculara datorata dihidrotestosteronului si imbatranirea foliculului. Biotinyl tripeptide-1 stimuleaza metabolismul celular, apigeninul imbunatateste micro-circulatia, iar acidul oleanolic inhiba 5α-reductaza. Actiunea sa este completata de extractul din scoarta arbrelui de chinina, bogat in chinina, taninuri si zaharuri, ce fortifica firul de par de la radacina si ii stimuleaza cresterea. Firul de par devine mai viguros si mai rezistent , fapt dovedit de studii in-vitro si in-vivo*.
In plus, serul concentrat contine provitamina B5 ce hidrateaza parul , oferindu-i acestuia stralucire, vitalitate si suplete.
Mod de utilizare: Aplicati lotiunea pe parul curat si zvantat, la radacina firului de par si masati usor scalpul. Nu se clateste. Nu ingrasa parul.
1. Tratament intensiv: de 2 ori pe zi timp de 3-4 luni.
2. Tratament de intretinere: pentru rezultate optime se recomanda continuarea tratamentului cu Lotiunea impotriva caderii parului” Gerocossen Recapil”, timp de minim 8 saptamani.
Pentru o eficienta crescuta a tratamentului, se recomanda folosirea „Samponului tratament impotriva caderii parului GEROCOSSEN RECAPIL” , atat in timpul cat si intre cure.
O fiola poate fi utilizata pentru 2 aplicatii.
TESTAT DERMATOLOGIC
* 67% dintre voluntari au constatat cresterea numarului de fire in faza anagena (de crestere).
Continut: 10 fiole x 10 ml
GEROCOSSEN
CAPILAR +
BALSAM TRATAMENT IMPOTRIVA CADERII PARULUI
Special conceput pentru ingrijirea parului fragil, predispus la cadere, pe baza unui complex de substante active: extract din scoarta arborelui de chinina, ginseng , in asociere cu Procapil (biotonoyl tripeptide-1, apigenin, acid oleanolic). Are actiune tripla asupra cauzelor alopeciei: imbunatateste circulatia sanguina la nivelul scalpului, fortifica radacina firului de par si favorizeaza cresterea. Netezeste firul de par si-l lasa usor de pieptanat, prevenind despicarea varfurilor si ruperea firelor de par.
Mod de utilizare: Aplicati dupa spalare pe parul ud si masati usor. Lasati sa actioneze 2-3 minute. Clatiti cu multa apa.
Testat dermatologic
Continut : 275 ml
http://gerocossen-online.ro/pachete-speciale-/217-pachet-capilar-par-gras.html#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu