miercuri, 17 august 2016

Cazare Busteni

 Cazare Busteni
Daca va place sa fiti cazati intr-o locatie unde sa gasiti confortul de acasa si totodata sa va simtiti rasfatati ca intr-o mult asteptata vacanta, atunci Hotel Magic Club este locul potrivit pentru dumneavoastra!
Camerele hotelului Magic Club sunt spațioase, luminoase, rafinate, decorate cu stil si mobilate corespunzator astfel incat sa va simtiti confortabil si exceptional. Fiecare camera detine minibar, birou, TV cu ecran plat si baie proprie pentru un confort sporit. Exista posibilitatea de cazare in camera cu balcon cu vedere la munte ce ofera o priveliste de neuitat. Toate camerele au acces la internet wireless gratuit!
Personalul este vorbitor de limba romana, engleza si italiana.
Venim in intampinarea clientilor cu o varietate de activitati si surprize pentru ca sejurul sa se transforme in cea mai frumoasa experienta de la munte. Datorita imprejurimilor de vis, cu aer curat de munte si natura, impreuna cu atmosfera data de privelistea Masivului Caraiman face ca Hotel Magic Club sa fie o alegere ideala in ceea ce priveste o escapada la munte.
hotel busteni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu