luni, 12 octombrie 2015

Firme catering bucuresti

In anul 2005 firma BONUS SRL a deschis in cadrul Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti o cantina restaurant care in prezent dispune de o capacitate de 100 locuri. In fiecare zi aici servesc masa circa 500 persoane.

Pentru a veni in intampinarea numeroaselor solicitari venite din partea clientilor nostri, am hotarat ca in 2009 sa lansam pentru dumneavoastra gama de servicii de catering. Acest lucru a fost posibil datorita entuziasmului unei intregi echipe de profesionisti: maistri bucatari, bucatari, ajutoare de bucatari, personal auxiliar.

Principalele noastre atuuri sunt reprezentate atat de prospetimea si varietatea produselor, cat si de calitatea ingredientelor (toate legumele, zarzavaturile si o parte din materiile prime necesare obtinerii preparatelor noastre sunt achizitionate chiar in ziua respectiva).
In acest moment va punem la dispozitie serviciile noastre in zonele apropiate locatiei in care ne aflam: Cotroceni, Eroilor, Dr. Staicovici, Hotel Mariott, Splaiul Unirii, M.Kogalniceanu,13 Septembrie, Bvd.Libertatii, Panduri,Tudor Vladimirescu, P-ta. Unirii, Alba Iulia, Universitate, P-ta Romana, P-ta. Victoriei, Militari.

catering bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu