vineri, 31 iulie 2015

Masajul cu roci vulcanice

Masajul cu roci vulcanice

Masajul cu roci vulcanice este o terapie foarte apreciata, nu numai prin protocolul urmat, ci si prin elementele care o compun: apa, piatra, miresmele imbietoare ale uleiurilor aromate, precum si caldura generata de roci.
Este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi utilizate in relaxare,echilibrare energetica si detoxifiere.
Terapia cu roci vulcanice calde este in stransa legatura cu meridianele – canalele energetice, si charkrele – centrii energetici ai corpului uman. Cele sapte chakre principale se gasesc pe linia mediana a corpului, de-a lungul coloanei vertebrale, fiecare dintre ele fiind conectate cu anumite organe si functii ale organismului. Astfel, unul din conceptele definitorii ale acestei terapii este acela al asezarii pietrelor incalzite in aceste sapte puncte energetice. 
Pietrele bazaltice avand un nivel ridicat de fier si magneziu, acumuleaza astfel mai multa caldura pe care o disperseaza intr-un timp mai indelungat. Acestea lucreaza acolo unde corpul are nevoie. Daca intr-o anumita zona pietrele pierd mai repede caldura, inseamna ca in acea zona exista un dezechilibru, iar cand organismul incepe sa functioneze normal temperatura constanta a pietrelor creste circulatia sanguina, nutritia si procesele metabolice la nivel celular. Cand circulatia sangelui prin piele creste, creste si procesul de detoxifiere al ficatului si rinichilor aceasta generand echilibru in organism.
salon cosmetica zalu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu