marți, 20 ianuarie 2015

fotograf nunta in Bucuresti


fotograf nunta in Bucuresti


Numele meu este Andy si impreuna cu frumoasa mea sotie Sinziana facem o echipa extraordinara, intitulata CABO Photography.Fotograf CABO
Despre mine pot spune ca am fost tot timpul un visator cu inclinatie catre a fi artist. Tot timpul am apreciat artistii si mi-am dorit sa fiu unul dintre ei. De cand eram mic am incercat mai multe moduri prin care sa devin si eu unul: muzica, actorie, pictura, sport (diferite sporturi), insa nici una dintre ele nu a fost ceea ce cautam(nu ca as fi fost prea bun la ele). Pana cand am pus mana pe un aparat foto si cineva mi-a aratat cate ceva din ce poti face cu el. Asta se intampla acum multi ani, cand o camera de 4 megapixeli era considerata o camera foto foarte buna.
De atunci si pana acum lucrurile s-au schimbat un pic si am ajuns la concluzia ca iubesc ceea ce fac si fac ceea ce iubesc. Am avut ocazia de a cunoaste oameni extraordinari, de a lucra cu ei si de a fi alaturi de ei in momente foarte importante din viata lor cum ar fi nunta, botezul sau bucuria de a fi parinte. Am putut imortaliza si creea o mica opera de arta din fericirea lor si asta datorita faptului ca pentru mine fiecare fotografie nu reprezinta doar ce poate face aparatul ci mai degraba ce exprima oamenii in acele momente.
Imi place Bucurestiul, imi place sa fotografiez in Bucuresti, pentru ca imi place aglomeratia si agitatia pe care ti-o ofera, insa imi plac multe alte locuri din tara noastra pentru ca iti ofera lucruri diferite, peisaje extraordinare si oameni uimitori.
DSC_6879
Cam atat despre mine, insa as vrea sa va povestesc despre sotia mea, femeia din spatele barbatului. Numele ei este Sînziana si ea sta in spatele creatiei, ea este partea de eleganta si de inspiratie din “parteneriatul” nostru. Ii place sa fie atenta la fiecare detaliu si trebuie sa fie totul perfect altfel nu trece mai departe. Dupa fiecare eveniment ne punem amandoi in fata monitorului si incepem sa lucram la fotografiile facute, scopul fiind de a face din fiecare fotografie o mica opera de arta.
Sa fii fotograf de nunta este o mandrie pentru noi. Am reusit sa ne inconjuram de oameni plini de iubire si de fericire, exact asa cum ne place sa traim. Fiecare eveniment la care mergem inseamna o noua aventura, oameni noi, obiceiuri noi, provocari noi. Ne place sa relationam cu oamenii, ne place sa ne distram si sa construim o relatie pe viitor. Fotograf CABO
Asa ca te asteptam sa ne cunoastem si sa pornim intr-o noua aventura.
Echipa CABO Photography – Andy si Sînziana.

Cauti fotograf nunta in Bucuresti

fotograf bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu