sâmbătă, 27 decembrie 2014

Veterinar caini

Veterinar caini


Amicii nostri canini au un rol foarte important in familiile noastre si de cele mai multe ori chiar au castigat un loc in patul cuiva. La o intalnire intre oameni, se produc strangeri de maini. Doi caini intalnindu-se, se miros reciproc. Aceeasi idee, insa o abordare total diferita. De la om la om si de la caine la caine, se folosesc diferite stiluri de comunicare. In timp ce noi ne bazam pe cuvantul vorbit, cainii comunica prin mirosuri si atitudini ale corpului. Pentru a depasi aceasta bariera de comunicare si a-i intelege trabuie sa invatam limbajul cainilor. 
Cainii utilizeaza un vocabular destul de bogat, continand elemente precum: limbajul trupului, sunete, priviri, gesturi. Nu ascultati doar latratul cainelui dumneavoastra; ii veti intelege cu adevarat mesajul abia atunci cand veti analiza si miscarile trupului.
Aducerea cainilor in casele noastre ne ofera posibilitatea de a experimenta adevarata dragoste neconditionata.
In timpul vizitelor dumneavoastra la noi, va vom face recomandari si va vom da sfaturi cu privire la ingrijirea preventiva pentru toate etapele din viata animalului dumneavoastra.

veterinar non stop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu