vineri, 2 mai 2014

Utilizare ASEA

Utilizare ASEA

 

ASEA ESTE PRODUSUL IDEAL DE CARE FIECARE ARE NEVOIE

  • Sida: la acesti pacienti s-a injectat intravenos ASEA si s-a constatat ca in 5 zile s-a dublat numarul de limfocite, deci produsul imbunatateste imunitatea foarte scazuta la bolnavii cu SIDA. De asemenea, pe culturi celulare s-a constatat ca ASEA face sa dispara complet proteina P24 care este specifica virusului HIV.
  • Boli autoimune: sunt boli foarte grave, invalidante, cum ar fi si poliartrita reumatoida; aceste persoane sunt tratate in mod obisnuit cu cortizon si citostatice care au si efecte secundare negative, putand provoca diabet, ateroscleroza, obezitate, hipertensiune; tratamentul nu se poate opri oricand deoarece se produce o dependenta, apar disfunctii endocrine, dureri osteoporotice; s-au obtinut rezultate foarte bune cu ASEA deoarece are proprietati asemanatoare cu preparatele cortizonice prin efectele benefice puternice pe care le produce, dar fara reactiile secundare negative ale acestora.
  • Sistem nervos: exista pe youtube multe filme cu persoane care au Parkinson si care dupa 3-4 luni au simtit o reducere a tremurului cu 75%. Medicatia pentru bolnavii de Parkinson poate da efecte secundare severe, inclusiv hiperiensiune. In Alzheimer, dupa o luna pacientii incep sa isi recunoasca familia si sa raspunda la intrebari, sa vorbeasca cu cei din jur. Bolnavii care au suferit un AVC obtin o foarte buna accelerare a recuperarii. Sunt exemple de persoane care faceau recuperare de un an si jumatate la cel mai inalt nivel in tara si strainatate si nu aveau imbunatatiri semnificative si numai dupa o luna de consum de ASEA au obtinut progrese indiscutabile.
  • Sistem circulator: in insuficienta cardiaca (care poate sa apara si la sportivi), pe primul loc este oboseala si respiratia grea, persoane care nu mai pot sta culcate noaptea si dorm doar in pozitie verticala si la care singura solutie este transplantul cardiac; dupa consumul de ASEA, incep treptat sa-si imbunatateasca toleranta la efort si sa scada aceasta dispnee si oboseala de zi cu zi. Aritmiile (extrasistole, fibrilati atriale), care reprezinta o problema nesolutionata de catre medicina actuala pentru ca toate medicamentele antiaritmice au foarte multe reactii adverse severe, printre care cresterea ritmului aritmogen, aparitia unei aritmii fatale si chiar moartea subita; in urma consumului de ASEA s-a reusit sa se reduca frecventa si durata crizelor de extrasistole, fibrilatii atriale si alte aritmii. In arterita s-au obtinut rezultate extraordinare prin salvarea de la amputatie a unor membre la persoane care sufereau de aceasta afectiune.
  • Sistem osos: sunt multe persoane si in special multe femei care sufera de osteoporoza dupa instalarea menopauzei, care se produce din pacate din ce in ce mai precoce, si care consuma diverse preparate hormonale cu tot felul de reactii adverse,inclusiv induc aparitia tumorilor; ASEA creste densitatea osoasa facand inutila administrarea acelor produse pentru osteoporoza care au numeroase efecte secundare negative.
  • Sistem respirator: produsul a fost utilizat pentru prima data pe o persoana cu fibroza chistica, singura rezolvare a fibrozei chistice reprezentand-o transplantul de plamani. Acest prim pacient era un tanar din Denver, Colorado, care nu se putea deplasa nicaieri, pentru ca nu putea respira singur din cauza faptului ca i se distrugeau alveolele pulmonare, fiind conectat permanent la concentratorul de oxigen, iar dupa 3-4 luni se plimba pe strada cu familia, fara acel concentrator, lucru care a creat o impresie foarte putenica asupra membrilor comunitatii in care traia in cadrul unui seminar organizat pe 1 martie 2013 in Slovenia laPortoroz , Gary Samuelson a declarat ca a utilizat ASEA inhalator la o persoana cu emfizem pulmonar (caz in care sunt distruse alveolele pulmonare) si s-a reusit regenerarea unui tesut pulmonar normal si alveole noi.
  • Hepatitele B si C: exista studii care arata efecte pozitive pe aceste afectiuni
  • Sistem muscular: rezultate foarte bune la sportivi si in comunicarea neuro-musculara in Miastenia Gravis; aceasta este o afectiune foarte greu controlabila, muschii nu se contracta, oamenii obosesc foarte usor la efort, iar singurul remediu il reprezinta cortizonul si citostaticele. Sunt deja cateva cazuri in Romania care au obtinut in 3-4 luni rezultate foarte bune.
  • Cutanat: arsuri, plagi, rani, escare se pulverizeaza (la copii cu arsuri de grad IV s-au aplicat bandaje cu ASEA si s-a  constatat vindecarea rapida a zonei afectate). In ulcere varicoase se pulverizeaza si se constata inchiderea ranilor, avand in vedere ca nu s-au putut rezolva cu alt produs. Plagile postoperatorii se refac fara a lasa cicatrici. Cicatricile cheloide se atenueaza si apoi dispar treptat dupa aplicarea sistematica a produsului.  Rezultate foarte bune si in acnee, eczema, psoriazis, zona zoster, veruci, varice. Se pulverizeaza pe fata, gat, maini pentru scopuri cosmetice (reduce ridurile, atenuaza petele).
  • Patologia tumorala: ASEA are prin caracteristicile sale virtuti antitumorale; exista o experieriena restrinsa in Romania deoarece produsul a incepat sa fie utilizat din decembrie 2012; s-a constatat obtinerea unei stari de bine la pacientii cu cancer, reducerea si chiar eliminarea durerilor in cazul metastazelor. Pe internet exista relatate doua cazuri de tumori de mici dimensiuni la san si cerebral care au disparut complet inainte de operatie, numai prin activarea sistemului imun data de ASEA si fara alt tratament.-
  • Dislipidemii ,diabet zaharat s-au obtinut rezultate foarte bune, scade glicemia, colesterolul si trigliceridele dupa citeva saptamani de la inceperea consumului de ASEA. Practic, se poate afirma ca ASEA vindeca diabetul zaharat tip 2. Si pentru diabetul zaharat tip 1 exista sperante foarte mari, pentru ca este tot o boala autoimuna.
In concluzie, este un produs aplicabil tuturor, cu adresabilitate generala. Nu are reactii adverse si contraindicatii. Atentie la cei care nu au consumat sodiu o perioada lunga de timp (ciroza, insuficienta cardiaca si hipertensiune arteriala), se incepe cu doze mici si se creste treptat cantitatea. Produsul se absoarbe peste tot la fel de bine, inclusiv inhalator (moleculele sunt stabile si in stare de vapori, ajungand mai rapid in bronhii).

asea romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu